Buitenschoolse opvang

Spelen is leren

Ook als uw kind al wat ouder is, blijft spelen de ideale manier om zich te ontplooien en te vormen. De buitenschoolse opvang (BSO) van KinderRijk is hier helemaal op ingericht. Dus zoekt u na schooltijd, op roostervrije schooldagen en in de schoolvakanties veilige en vertrouwde opvang? Dan bent u bij KinderRijk aan het juiste adres! Samen met school zorgen wij ervoor dat uw kind zich prettig voelt en natuurlijke overgangen maakt.

BSO Linde


KinderRijk BSO Linde bevindt zich in brede school De Linde en deelt een aantal gemeenschappelijke ruimtes met school, zoals een speellokaal, de keuken en de centrale hal met de mooie mediatheek. Spelend ontwikkelen staat bij de BSO centraal; plezier, ontwikkeling, fantasie en respect vormen de basis. We bieden elke dag een uitdagend en gevarieerd activiteitenaanbod, met aandacht voor muziek, bewegen, natuur, creativiteit, techniek en taal. We bieden altijd opvang in schoolvakanties en op studiedagen van school en hanteren ruime openingstijden en all-in tarieven. Voor meer informatie over de BSO verwijzen we u graag door naar de website van KinderRijk.

Wat maakt BSO Linde zo bijzonder?


* Spel- en podiumuitvoeringen
* Inspirerende thema’s
* Een mooi atelier
* Eigen vide
* Grote buitenruimte
* Aangrenzend basketbal- en voetbalveld

Interesse in een plaats?


Neem voor plaatsing vrijblijvend contact op met de afdeling Klantrelaties van KinderRijk via 020 426 08 66 of klantrelaties@kinderrijk.nl. Zij bespreken met u de mogelijkheden en helpen u graag verder, ook als u op een later tijdstip opvang nodig hebt. Als uw kind al naar een kinderdagverblijf van KinderRijk gaat, heeft u voorrang op een plek op de buitenschoolse opvang.
Lindenlaan 334,
1185 NK, Amstelveen
T 020 645 35 02
contact