Informatie

In onze schoolgids (zie onze pagina met documenten) kunt u uitgebreid lezen hoe wij invulling geven aan Montessorionderwijs op De Linde. Uiteraard valt er veel meer over het montessorionderwijs en onze school te vertellen. Overweegt u uw kind op onze school aan te melden, dan nodigen wij u graag uit voor een rondleiding als onderdeel van onze aanmeldprocedure. U kunt dan de kinderen van De Linde in hun eigen omgeving zien werken en leren. Wij zijn blij dat wij weer kleine groepen ouders op school kunnen ontvangen.

Wij ontmoeten u graag!

Onze informatieochtend bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een speciale editie van onze nieuwsbrief (deze krijgt u na aanmelding voor de rondleiding). 
  • Een video over onze school (deze krijgt u na aanmelding voor de rondleiding).
  • Een rondleiding op school met maximaal acht belangstellenden.

U kunt zich tot een week voor de bijeenkomst bij ons aanmelden. Vanwege de beschikbare ruimte kunnen wij alleen ouders binnenlaten die zich van tevoren via info@montessorischooldelinde.nl hebben aangemeld.

 

Heeft u vragen? Stuur ons die zoveel mogelijk van tevoren via de e-mail zodat wij ze tijdens de rondleiding kunnen beantwoorden.

 

De rondleidingen van schooljaar 2022-2023 vinden plaats op: Woensdag 28 september 2022 Woensdag 16 november 2022 Woensdag 25 januari 2023 Woensdag 8 maart 2023 Woendag 12 april 2023 Woendag 31 mei 2023 De Engelstalige rondleiding begint om 9 uur, de Nederlandstalige rondleiding begint om 9.30 uur.
Mail naar info@montessorischooldelinde.nl voor meer informatie en aanmelden voor deze informatieochtenden.
Lindenlaan 334,
1185 NK, Amstelveen
T 020 645 35 02
contact